Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

herbestraten voortuintje in Zaandam

Razendsnel gewerkt, vriendelijk, op tijd, duidelijk - wat wil je nog meer. En omdat er iets minder werk mee gemoeid was dan hij verwachtte, deed Thomas zelf iets van de prijs af.
Dit maal hadden we een kleine klus (voortuintje bestraten) maar over anderhalf jaar hebben we een grote klus (tuinaanleg nieuwbouwwoning) en dan weten we nu al wie we ervoor gaan vragen. Helemaal top!

Tuin aanleg bij nieuwbouw woning in Utrecht

Bij ons betrof de werkzaamheden de tuinaanleg bij een nieuwbouw woning waar de oude grond nog uit moest.
Het contact was goed, vriendelijk en duidelijk.
Thomas is eerst onze wensen komen bespreken en dacht goed mee. De offerte was duidelijk gespecifieerd en een mooie prijs voor het werk dat gedaan moest worden.
De communicatie voor al de voorbereidingen was duidelijk en werd heel proactief opgepakt. Erg fijn om van te voren te horen wat je kunt verwachten met o.a. de levering van zand en andere materialen.
De tuin is vervolgens razendsnel en zeer strak afgewerkt. Thomas heeft dit bij ons in 1 dag gedaan, wat ik echt indrukwekkend vind.
Ik raad Thomas zeker aan bij iedereen die iets in zijn tuin wilt (laten) doen!

Volledige nieuwe achtertuin in Hilversum

Thomas heeft bij ons van 1 grote betegelde achtertuin een waar paradijsje gemaakt. Een overkapping, een groot vlonder met daarin onze jacuzzi, kunstgras en een prachtig terras. Heel tevreden!

Herbestrating tuin. in Weesp

Zeer tevreden,werken netjes,en snel,zeker een aanrader.

Tuinaanleg in Weesp

Wij zijn erg blij met onze tuin! Thomas komt zijn afspraken na, denkt mee en stuurt pas de factuur als je écht tevreden bent. Wat ik ook heel prettig vond was de gespecificeerde offerte. Vaak zie je dat zo'n offerte wordt afgeraffeld en je eigenlijk niet goed weet wat er allemaal bij in zit. Thomas stuurde deze toe op de dag waarop hij het had beloofd te zullen doen en was heel transparant en overzichtelijk. Dat schepte vertrouwen en mede daarom zijn we met hem in zee gegaan. Op de afgesproken dag keurig op tijd, hard gewerkt en mooi resultaat. De tegels, border en kunstgras ligt er mooi en strak in!