Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Voortuin en achtertuin in Hilversum

Thomas en Peter hebben een prachtige achtertuin en voortuin bij ons gemaakt.
Wij zullen ze zeker aanbevelen aan iedereen!

Dit zijn echte vakmensen.
Profficoneel, vriendelijk maar vooral ook heel gezellig!
Ook word er mee gedacht en is er veel mogelijk!

Kortom zeer tevreden!

Schutting plaatsen tuinaanleg in Weesp

Thomas heeft bij ons mooi werk geleverd. Snel en vakkundig van de "nieuwbouw zandbak" een mooie terras, graszoden gelegd en een mooie schiutting geplaatst. Zeer tevreden

Bestrating en ruinwerkzaamheden in Vinkeveen

Wij kennen Thomas al jaren. Hij levert prima werk, netjes, denkt goed mee, is een harde werker, ruimt keurig op, kortom: een prima vakman.

herbestraten voortuintje in Zaandam

Razendsnel gewerkt, vriendelijk, op tijd, duidelijk - wat wil je nog meer. En omdat er iets minder werk mee gemoeid was dan hij verwachtte, deed Thomas zelf iets van de prijs af.
Dit maal hadden we een kleine klus (voortuintje bestraten) maar over anderhalf jaar hebben we een grote klus (tuinaanleg nieuwbouwwoning) en dan weten we nu al wie we ervoor gaan vragen. Helemaal top!

Tuin aanleg bij nieuwbouw woning in Utrecht

Bij ons betrof de werkzaamheden de tuinaanleg bij een nieuwbouw woning waar de oude grond nog uit moest.
Het contact was goed, vriendelijk en duidelijk.
Thomas is eerst onze wensen komen bespreken en dacht goed mee. De offerte was duidelijk gespecifieerd en een mooie prijs voor het werk dat gedaan moest worden.
De communicatie voor al de voorbereidingen was duidelijk en werd heel proactief opgepakt. Erg fijn om van te voren te horen wat je kunt verwachten met o.a. de levering van zand en andere materialen.
De tuin is vervolgens razendsnel en zeer strak afgewerkt. Thomas heeft dit bij ons in 1 dag gedaan, wat ik echt indrukwekkend vind.
Ik raad Thomas zeker aan bij iedereen die iets in zijn tuin wilt (laten) doen!