Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Volledige nieuwe achtertuin in Hilversum

Thomas heeft bij ons van 1 grote betegelde achtertuin een waar paradijsje gemaakt. Een overkapping, een groot vlonder met daarin onze jacuzzi, kunstgras en een prachtig terras. Heel tevreden!

Herbestrating tuin. in Weesp

Zeer tevreden,werken netjes,en snel,zeker een aanrader.

Tuinaanleg in Weesp

Wij zijn erg blij met onze tuin! Thomas komt zijn afspraken na, denkt mee en stuurt pas de factuur als je écht tevreden bent. Wat ik ook heel prettig vond was de gespecificeerde offerte. Vaak zie je dat zo'n offerte wordt afgeraffeld en je eigenlijk niet goed weet wat er allemaal bij in zit. Thomas stuurde deze toe op de dag waarop hij het had beloofd te zullen doen en was heel transparant en overzichtelijk. Dat schepte vertrouwen en mede daarom zijn we met hem in zee gegaan. Op de afgesproken dag keurig op tijd, hard gewerkt en mooi resultaat. De tegels, border en kunstgras ligt er mooi en strak in!

Achtertuin aanleggen in Hilversum

Zijn zeer tevreden over Thomas. Denkt goed mee, komt zijn afspraken na, snelle en vriendelijke communicatie, duidelijke offerte. Snel gewerkt en mooi eindresultaat!