Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Tuinaanleg Weesp (Weespersluis) 06-04-2020

Hoi Thomas,

Bedankt voor de fijne samenwerking, wij zijn blij met het resultaat.
Vriendelijke groet 
Berl

Opknappen achtertuin Almere 20-03-2020

Harde werkers, weten precies waar ze mee bezig zijn en geen klus te gek. Wij hadden een geen allerdaagse opdracht. Waar wijzelf best tegenop zaten te hikken.Van te voren alles doorgenomen. Ze begonnen aan de klus en alles verliep als een geoliede machine. Aantal uur later wisten we niet wat we zagen. We zijn dolgelukkig met het resultaat. Thomas en Peter bedankt voor jullie inzet. Het is prachtig geworden.

Douglas Hout-beton schutting Diemen 05-03-2020

Als je het over vakmensen hebt dan heb je het over Thomas en Peter. Wat een fantastische schutting hebben jullie bij ons in Diemen geplaatst. Jullie zijn hardwerkende mensen met een geweldig gevoel voor humor. Afspraak worden nagekomen en contact is altijd snel en super vriendelijk. Ik zou tegen een ieder willen zeggen: heb je een klus in de tuin schakel dan Thomas (en Peter) in.

Heb de volgende offerte al aangevraagd voor de herbestrating van de achtertuin en opknappen van de zijtuin.  Wordt dus vervolgd!

Groeten,

Martin Hofmann

Voortuin bestraten Weesp 08-02-2020

Beste Thomas,

Nogmaals hartelijk bedankt. We zijn er erg blij mee!

Vriendelijke groeten,

Geert de Jong

Tuin aanleg/onderhoud Nigtevecht 18-09-2019

We zijn bijzonder tevreden over het resultaat én het contact - vriendelijk en kundig! Er wordt meegedacht en beloften worden altijd nagekomen. Als het niet beter kan hoort daar een 10 bij. Die is hier meer dan op zijn plaats. 
Nogmaals dank voor het geleverde werk. Onze tuin is niet de meest spannende maar we zijn er heel blij mee