Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Oprit en achtertuin Ouderkerk aan de Amstel 19-03-2018

Voor en achtertuin aangelegd door Thomas en Peter. Werkzaamheden bestonden uit ophogen en opnieuw bestraten, nwe schutingen en plaatsen van beukenhaagjes. Kenmerken: Betrouwbaar, vaklui, eerlijk, vrolijk , humor. Kortom zeer tevreden !

Terras en tuinhuisje in Hilversum 21-01-2018

Thomas heeft bij ons een terras aangelegd en een schuurtje gemonteerd. Thomas is vriendelijk en flexibel en het werk is uitstekend opgeleverd. Ik kan Thomas van harte aanraden en huur hem een volgende keer zeker weer in.

Achtertuin renovatie Almere 20-12-2017

Thomas en Peter hebben vakwerk afgeleverd. Het hele traject was goed, van de eerste indruk toen Thomas kwam kijken tot de oplevering. Duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen, de heren werken hard en netjes en zijn prettig in de omgang. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Bestrating van tuin in Bussum

Perfecte hardwerkende plezierige mannen Thomas en Roy hebben fantastisch werk afgeleverd in mijn achtertuin. !
Ziet er fantastisch uit grote tegels met rondom oude klinkers. Thomas bracht op eigen iniatief nieuwe plaggen echt perfect gras mee.
Gezellige kerels die niet lang stil kunnen zitten. Heerlijk om mee te werken..
en maken t af met opruimen etc .
Ze mogen terugkomen voor mn voortuin in t najaar. Ik kan ze iedereen aanraden. En .. een gunstige prijs!!
Top! 

voortuin bestraten in Amsterdam

Thomas en Roy hebben super mooi werk afgeleverd. Keurig op tijd kwamen ze aan vanmirgen! Beleefde en hard werkende jongens!