Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Plaatsen rabat schuttingen Weesp 11-07-2019

Wij zijn heel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast is het contact in het offertetraject en tijden de uitvoering erg fijn. Vind dan ook dat jullie een 10 verdienen.

Oprit Amsterdam 28-03-2019

Beste Thomas Kooijman, Wat zijn wij tevreden over onze opgeknapte carportbestrating. In anderhalve dag stug doorwerken werd het eindresultaat precies zoals we het voor ogen hadden. Alles werd keurig achtergelaten. Een hele dikke pluim! We zullen jullie bedrijf beslist aanbevelen bij anderen en weten jullie te vinden bij een eventuele volgende klus! Prima vakwerk! Met vriendelijke groet, Willi

Vlonder Loosdrecht 10-02-2019

Heer Kooijman, goedemiddag 
De vlonder staat er zeer mooi bij, prima strak en mooi gelegd tegen een reëel prijs.
Wij zijn zeer tevreden over het hele proces van offerte tot eindresultaat
Plezierig contact met u beiden, wij bevelen u zeker aan!

Achtertuin Amsterdam 17-10-2018

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Een prachtig resultaat, wat jullie met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen, positiviteit, vakmanschap, een goede samenwerking en zeer zorgzaam neergezet hebben.

 

Het contact verliep buitengewoon goed. Dat de aanvangsdatum een foutje was, is je vergeven, omdat je je uitgebreid verontschuldigde.

Snel, accuraat en dan ook nog als de klus geklaard is, de offerte uit eigen beweging aanpassen vind ik klasse.

Geen verbeterpunten, vooral zo doorgaan……

We geven jullie een dikke 10, omdat jullie aan al onze verwachtingen voldaan hebben!

Nogmaals heel veel dank en we zullen jullie overal promoten!

 

Met hartelijke groet,

 

Liesbeth Foekens

Oprit en achtertuin Ouderkerk aan de Amstel 19-03-2018

Voor en achtertuin aangelegd door Thomas en Peter. Werkzaamheden bestonden uit ophogen en opnieuw bestraten, nwe schutingen en plaatsen van beukenhaagjes. Kenmerken: Betrouwbaar, vaklui, eerlijk, vrolijk , humor. Kortom zeer tevreden !