Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Douglas Hout-beton schutting Diemen 05-03-2020

Als je het over vakmensen hebt dan heb je het over Thomas en Peter. Wat een fantastische schutting hebben jullie bij ons in Diemen geplaatst. Jullie zijn hardwerkende mensen met een geweldig gevoel voor humor. Afspraak worden nagekomen en contact is altijd snel en super vriendelijk. Ik zou tegen een ieder willen zeggen: heb je een klus in de tuin schakel dan Thomas (en Peter) in.

Heb de volgende offerte al aangevraagd voor de herbestrating van de achtertuin en opknappen van de zijtuin.  Wordt dus vervolgd!

Groeten,

Martin Hofmann

Voortuin bestraten Weesp 08-02-2020

Beste Thomas,

Nogmaals hartelijk bedankt. We zijn er erg blij mee!

Vriendelijke groeten,

Geert de Jong

Tuin aanleg/onderhoud Nigtevecht 18-09-2019

We zijn bijzonder tevreden over het resultaat én het contact - vriendelijk en kundig! Er wordt meegedacht en beloften worden altijd nagekomen. Als het niet beter kan hoort daar een 10 bij. Die is hier meer dan op zijn plaats. 
Nogmaals dank voor het geleverde werk. Onze tuin is niet de meest spannende maar we zijn er heel blij mee

Plaatsen rabat schuttingen Weesp 11-07-2019

Wij zijn heel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast is het contact in het offertetraject en tijden de uitvoering erg fijn. Vind dan ook dat jullie een 10 verdienen.

Oprit Amsterdam 28-03-2019

Beste Thomas Kooijman, Wat zijn wij tevreden over onze opgeknapte carportbestrating. In anderhalve dag stug doorwerken werd het eindresultaat precies zoals we het voor ogen hadden. Alles werd keurig achtergelaten. Een hele dikke pluim! We zullen jullie bedrijf beslist aanbevelen bij anderen en weten jullie te vinden bij een eventuele volgende klus! Prima vakwerk! Met vriendelijke groet, Willi