Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Vloer betegelen in Amsterdam

T.Kooijman Tuinaanleg heeft ons uit de brand geholpen met de aanleg van hardhouten tegels. Het was best lastig met de nodige hoekjes, regenpijp en bliksemafleider. De werkzaamheden werden in rap tempo uitgevoerd en met chirurgische precisie. Het aanblik is prachtig. Het ziet er zeer vakkundig uit. Zelfs het opruimen en schoonmaken was vanzelfsprekend voor hen.

Uiterts professioneel en vriendelijk! Dit soort vakmensen zijn goud waard!

Bestrating van onze achtertuin in Assendelft

Thomas heeft ons heel erg goed geholpen met onze tuin. Alles is netjes afgewerkt en de bestarying licht er super strak in. Ook is hij zeer meedenkend qua wat de beste opties zijn. Ook laat hij de tuin weer netjes achter. Een echte vakman die doet wat je van hem verwacht. voor toekomstige werkzaamheden zal ik hem zeker weer bellen!

tuin in Naarden

eind april onze tuin laten opknappen door Thomas en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Thomas heeft onze ideeen goed kunnen uitvoeren en kwam zelf ook met suggesties. Samen met zijn collega is het een gezellige week geweest. We kunnen nu weer genieten van onze tuin, zelfs de hond is weer blij dat hij de tuin in kan. Hij geniet nog van de boterhammen van Thomas.
Wij zullen zeker Thomas aanbevelen bij mensen die ook hun tuin willen aanpakken. 

Voortuin opnieuw bestraten in Nederhorst den Berg

Thomas is een echte vakman die niet aan problemen denkt maar aan oplossingenen die al zijn afspraken 100% nakomt. Super tevreden met het eindresultaat. Ga zo door Thomas....

Voortuin en achtertuin in Hilversum

Thomas en Peter hebben een prachtige achtertuin en voortuin bij ons gemaakt.
Wij zullen ze zeker aanbevelen aan iedereen!

Dit zijn echte vakmensen.
Profficoneel, vriendelijk maar vooral ook heel gezellig!
Ook word er mee gedacht en is er veel mogelijk!

Kortom zeer tevreden!